Понедельник 23 марта 2026, 19:33:26

Новости:

При оплате задолженности через сервис системы EasyPay подключение доступа к сети производится в автоматическом режиме. Будьте внимательны, вводите правильно номер своего Договора. Обязательно вводить символы VL/ и оплачивать задолженность одной суммой.

Ідеальний ресурс для жінки

Автор Domostuch, Пятница 20 марта 2026, 13:23:56

« предыдущая - следующая »

Domostuch

Не так давно у пошуках натхнення для домашніх обідів, я випадково знайшла на сайт https://dimobud.vinnytsia.ua/.

Спочатку мені здалося, що це просто черговий блог про їжу, але з'ясувалося, що ресурс містить набагато більше: починаючи від простих млинців без яєць і закінчуючи свинячою рулькою, запеченою у фользі, від класичного олів'є до вишуканої лазаньї з куркою та грибами.

Особливо мене вразили оригінальні десерти -- арабський карамельний кекс, цукерки з цитрусом і горіхами, а також панна котта з желе з червоних апельсинів.

А коли я гортала далі, я побачила, що ресурс пропонує не лише кулінарні статті. Тут можна знайти матеріали про те, як чистити сома, як вибрати авокадо, а також психологічні тексти про стосунки з близькими та професійне вигорання.

Тому тепер це мій найкращий помічник, коли виникає потреба не лише повозитися біля плити, а й дізнатися щось корисне для дому.