Среда 20 мая 2026, 23:49:43

Новости:

В случае отключения по задолженности, учитывайте, что платежи проводятся банками на протяжении 2-3-х дней. Это может привести к отсутствию услуг в это время. Убедительно просим вносить оплату за услуги до 20-го числа текущего месяца, во избежание непреднамеренных отключений.

Натрапив різносторонній український веб-ресурс – від космосу до народних звичаїв

Автор GeorgGlirm, Четверг 14 мая 2026, 04:51:22

« предыдущая - следующая »

GeorgGlirm

Люди, випадково натрапив на один сайт. Спочатку подумав - черговий звичайний блог, але я придивився уважніше. Тематики дуже різноманітні: Історія, Космос, Новини, Поради та лайфаки, Природа. Виходить, можна і серйозні матеріали гортати, і корисні поради читати.

Для прикладу, прямо зараз на сайті є публікація про святкові традиції і повір'я на сьоме травня, а поряд -- стаття про технічний збій Монобанку в 2026 році. А все це є на тому самому веб-ресурсі: triada.in.ua

Окрема рубрика «Церковні та святкові дні» -- теж нечасто таке бачиш. Сайт не перевантажений рекламою, тексти досить об'ємні й пізнавальні. Я відмітив для себе розділи «Космос» і «Поради». Заходьте подивитись - може, й вам зайде. А хто вже знає цей сайт? Що думаєте?